Дітлахам з ДЦП допоможуть вести повноцінне життя

Керівник фонду Ірина Астахова пояснила, що мова йде про створення ПЕРШОГО в Україні та Запоріжжі об`єднання батьків, які виховують дітей з діагнозом ДЦП.

За останніми статистичними даними в Україні більш ніж 30 000 дітей мають діагноз ДЦП та всі вони потребують турботи та підтримки.

 - Я щиро вдячний фонду «Щастя завжди поруч» і особисто його засновниці Ірині Астаховій за підтримку дуже важливого проекту, який незабаром виведе на новий якісний рівень систему забезпечення та підтримки дітей з ДЦП, – підкреслив засновник та директор «ДЦП Хелп» Руслан Васютін.

Потребуючим родинам надаватиметься інформаційна, юридична і цільова допомога на придбання медичного обладнання, що допоможе вести маленьким пацієнтам якомога більш повноцінне життя. Благодійники вірять, що їх ініціатива у найближчому часі перетвориться на ефективний масштабний проект, який принесе реальну та відчутну користь дітям з ДЦП, та їх батькам

https://zp-pravda.info/2020/06/16/ditlakham-z-dtsp-dopomozhut-vesty-povnotsinne-zhyttia/?fbclid=IwAR3e_wEklJCwJkgCL5RjQGd-aO6WpGV-1pV0eMPX0XpjZKn6jYSnedNIXMI